تولید چراغ راهنمایی هوشمند برای تشخیص حركات عابران پیاده

تولید چراغ راهنمایی هوشمند برای تشخیص حركات عابران پیاده

پروژه آسان: پژوهشگران اتریشی سیستمی هوشمند برای چراغ راهنمایی ارائه كرده اند كه با تشخیص رفتار عابران پیاده در كنار خیابان، به آنها اجازه عبور می دهد.


زومیت نوشت: عملكرد چراغ راهنمایی در سراسر جهان تقریباً یكسان است. برخی چراغ های راهنمایی دارای دكمه هایی هستند كه عابران پیاده می توانند آنها در زمانی عبور از خیابان، فشار دهند. سیستم جدید چراغ راهنمایی، زمان تصمیم گیری عابران پیاده برای عبوراز خیابان را تشخیص داده و بطور خودكار چراغ را به رنگ سبز تغییر می دهد. هدف این سیستم، كاهش زمان انتظار و بهبود بخشیدن به جریان ترافیك است. چراغ های راهنمایی كه دارای دكمه های برای فشار دادن و تنظیم مدت زمان انتظار هستند، موجب می شوند تا عابران پیاده اغلب از ایستادن خسته شوند و درحالی كه چراغ قرمز است، از تقاطع عبور كنند. در نتیجه سرعت تردد خودرو ها كاسته می شود و موجب ایجاد ترافیك می شود، برای اینكه رانندگان مجبور هستند سرعت خودرا كاهش دهند. سیستم دوربین همین طور امكان تمدید زمان سبز بودن چراغ را برای گروه بزرگی از عابران پیاده فراهم می آورد تا آنها بتوانند به آسانی از خیابان عبور كنند.
دوربین های جدید دارای زمینه ویدئویی با پوشش هشت در پنج متر هستند، كه بهتر از نمونه های صنعتی استاندارد دو در سه متر كنونی عمل می كنند. سیستم تشخیص می دهد كه چه زمانی عابران پیاده قصد دارند از خیابان عبور كنند و بطور خودكار به رنگ سبز تغییر می كند؛ انتظار می رود این سیستم، جایگزین نمونه دكمه ای امروزی شود. پژوهشگران اتریشی چراغ راهنمایی هوشمندی تولید كرده اند كه رفتار عابران پیاده را تجزیه وتحلیل می كند. برای افرادی كه قصد عبور از خیابان دارند، چراغ راهنمایی بدون نیاز به فشار دكمه و صبر كردن عمل خواهدنمود و اجازه عبور به آنها خواهد داد. سیستم چراغ راهنمایی هوشمند كه از سال آینده وارد خیابان های وین خواهد شد، از دوربین های باكیفیتی استفاده می نماید. سیستم به كمك دوربین، حركات افراد نزدیك جاده را كه قصد عبور دارند، نظارت می كند و در عرض یك ثانیه قصد آنها را تشخیص می دهد.
هورست پوسگر، از مؤسسه گرافیك كامپیوتر وین كه این سیستم را به وجود آورده است، می گوید: سیستم بعد از دو ثانیه برآورد، قابل اعتماد خواهد بود. اگر گروه بزرگی از مردم قصد عبور داشته باشند، چراغ راهنمایی می تواند ترافیك را برای مدت طولانی تری نگه دارد تا همه افراد بتوانند به سمت دیگر بروند. طرح چراغ راهنمایی هوشمند می تواند به افراد دارای صندلی چرخ دار و كالسكه بچه كه به زمان زیادتری نیاز دارند، كمك نماید. امكان دارد برخی با ایده ی وجود دوربین در خیابان های عمومی و پایش تمام حركات افراد كه كارهای آنها را پیش بینی می كند، موافق نباشند؛ اما پوسگر و تیم او مشتاق هستند اشاره كنند كه تمام نظارت و محاسبات در داخل چراغ راهنمایی اتفاق می افتد و هیچ اطلاعاتی به سرورهای خارجی منتقل نمی گردد. همچنین، سیستم خاصیت های فردی مانند چهره افراد را انتخاب نمی كند؛ بلكه از داده های هندسی برای تشخیص حركات بهره می برد. چراغ راهنمایی هوشمند دارای سیستمی برای گزارش عیب به صورت خودكار نیز است؛ بدین سبب اگر دوربینی از كار افتاده باشد، عابران پیاده دركنار جاده سرگردان نمی مانند. پوسگر در این زمینه می گوید: سیستم یك حفاظ دوگانه است و طوری طراحی شده كه می تواند حتی در محیط نامطلوب و خسته كننده كار كند و همین طور می تواند با نوسانات ولتاژ سازگاری داشته باشد.
اگر این طرح موفقیت آمیز باشد، ما می توانیم چراغ های راهنمایی هوشمند را در كشورهای دیگر نیز ببینیم؛ جایی كه آنها می توانند ترافیك خودرو خودران در جاده ها را كنترل كنند. ۲۱۲۱


منبع:

1398/04/01
15:20:12
5.0 / 5
4977
تگهای خبر: پژوهش , پژوهشگر , صنعت , كامپیوتر
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر بدید
= ۹ بعلاوه ۲
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه