شركت ۱۱ میلیون دانش آموز در انتخابات شوراهای دانش آموزی
به گزارش پروژه آسان معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش از شركت بیشتر از ۱۱ میلیون دانش آموز در ۱۱۰ هزار مدرسه كشور در بیست و دومین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی اطلاع داد.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، علیرضا كاظمی درآئین برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی كه هم زمان با سراسركشور درآموزشگاه بدری برهانی منطقه ۸تهران و با شعار شورای دانش آموزی طلایه دار گام دوم انقلاب برگزار شد، اظهاركرد: شوراهای دانش آموزی یكی از افتخارات جمهوری اسلامی است كه زمینه مسئولیت پذیری دانش آموزان در جامعه را مهیا می كند و یكی از كارهای پرارزش در نظام تعلیم و تربیت است.
وی ادامه داد: شوراهای دانش آموزی كاری تشریفاتی نیست بلكه بركات گوناگونی برای جامعه دارد از اقدامات پرورشی و تربیتی تا ارتقای مهارت های مختلف اجتماعی از دستاوردهای شوراها است بنابراین برپایه پیام وزیرآموزش وپرورش باید شوراهای دانش آموزی را بیش ازپیش جدی بگیریم.
كاظمی خاطرنشان كرد: یكی از موقعیت ها و فرصت های خوب و بی نظیر تربیتی شوراها هستند و خوشبختانه امروز بستر این تشكل در دل نظام تعلیم و تربیت به خوبی شكل گرفته است.
به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش وپرورش، وی از تشكیل ۱۸انجمن در دل شورای دانش آموزی خبرداد و تصریح كرد: برای تحقق اهداف انقلاب كه توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب بیان شده است شوراهای دانش آموزی زمینه حضور دانش آموزان در عرصه های مختلف؛ فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، اعتقادی، هنری و... فراهم می آورد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش افزود: كسانی كه در این انتخابات رأی می آورند و به عضویت شورا درمی آیند بحث گفتمان انقلاب اسلامی و حفظ ارزش های انقلابی ازجمله توسعه فرهنگ ایثار و شهادت را سرلوحه كار خود قرار خواهند داد.
وی اظهار نمود: امسال شورای دانش آموزی با همكاری سایر تشكل ها ازجمله تشكیلات پیشتازان، انجمن اسلامی، هلال احمر، بسیج دانش آموزی، به مناسبت چهلمین سال تأسیس بسیج دانش آموزی ۴۰هزار یادواره بانام و یاد ۴۰هزار شهید در ۴۰هزار مدرسه برگزار خواهند كرد.
كاظمی خاطرنشان كرد: آنچه دانش آموزان را به منظور زندگی آینده آماده می كند فقط درس خواندن نیست بلكه تعلیم و تربیت تمام ساحتی است كه تمام مهارت های زندگی را به دانش آموزان می آموزد بنابراین باید به این فعالیت اجتماعی توجه ویژه داشته باشیم.
وی ادامه داد: دانش آموزان باید مطالبه گر باشند و آنچه را كه به آن نیازمندند به مدیران و مسئولین منتقل كنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش خاطرنشان كرد: مجلس دانش آموزی از دل شوراها شكل می گیرد و به ایفای نقش می پردازد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش افزود: مدیران در خط اول تعامل بادانش آموزان قرار دارند بنابراین باید خیلی از مسئولیت ها را به دانش آموزان واگذار كنند چونكه دانش آموز می تواند یك معلم یار و یا یك پلیس یار خوب و.... باشد، ازاین رو باید به دانش آموزان نقش های مختلف داده شود تا در آینده جامعه ای سعادتمند داشته باشیم.
كاظمی از مشاركت بیشتر از ۱۱میلیون دانش آموز در انتخابات شوراهای دانش آموزی در مدارس سراسر كشور اطلاع داد و اضافه كرد: هم زمان در ۱۱۰هزار واحد آموزشی كشور انتخابات شوراهای دانش آموزی برگزار می گردد.
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب