عرضه آموزش در هنرستان های علوم و فنون دریایی با هماهنگی نیروی دریایی
پروژه آسان: مدیركل دفتر آموزش فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینكه دانش آموزان قبل از این صلاحیت های مدنظر متولیان صنایع دریایی را پس از فارغ التحصیلی كسب می كردند، اما پس از این دانش آموزان صلاحیت های مورد نیاز برای اشتغال را در حین دوره آموزشی سه ساله كسب می كنند اظهار داشت: تلاش می شود آموزش در هنرستان های علوم و فنون دریایی هماهنگ با نیازها و با هماهنگی سازمان بنادر و دریانوردی، نیروی دریایی ارتش و سپاه باشد.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، تفاهم نامه استقرار سیستم استانداردسازی، توانمند سازی و ارتقای سطح كیفیت آموزشی و تخصصی هنرستان های علوم و فنون دریایی هرمزگان امضاء شد.
مدیركل دفتر آموزش فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش در نشست امضای این تفاهم نامه در بندرعباس اظهار داشت: هدف از امضای این تفاهم نامه، استاندارد سازی آموزش ها در هنرستان های علوم و فنون دریایی هرمزگان برای رسیدن به سطح كیفی مطلوب آموزشی است.
سید محسن حسینی مقدم اضافه كرد: دانش آموزان قبل از این صلاحیت های مدنظر متولیان صنایع دریایی را پس از فارغ التحصیلی كسب می كردند، اما با این تفاهم نامه پس از این دانش آموزان صلاحیت های مورد نیاز برای اشتغال را در حین دوره آموزشی سه ساله كسب می كنند.
وی با اشاره به اینكه رویكرد آموزش و پرورش در آموزش و تربیت دانش آموزان، توجه به تقاضای بازار كار است، خاطرنشان كرد: حالا در كشور ۱۲ هنرستان علوم و فنون دریایی وجود دارد كه نزدیك به دو هزار هنرجو دارند.
حسینی مقدم با اشاره به اینكه ۳۵ درصد این دانش آموزان در چهار هنرستان علوم وفنون هرمزگان مشغول تحصیل هستند، بیان كرد: فارغ التحصیلان این هنرستان ها در سه رشته الكترونیك و مخابرات دریایی، ناوبری و مكانیك موتورهای دریایی و در صنایع در رابطه با حوزه دریا مشغول كار می شوند.
حسینی مقدم اظهار نمود: تلاش می شود آموزش در هنرستان های علوم و فنون دریایی هماهنگ با نیازها و با هماهنگی سازمان بنادر و دریانوردی، نیروی دریایی ارتش و سپاه باشد.
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب