تعهد ۱۴۰ میلیاردی خیرین برای مدرسه سازی
به گزارش پروژه آسان مدیركل نوسازی مدارس استان تهران با اشاره به اینكه تعهدات خیرین نیك اندیش مدرسه ساز از جشنواره بیستم تاكنون، ۱۴۰ میلیارد تومان بوده است اظهار داشت: پیشبینی می نماییم این عدد تا ۲۰۰ میلیارد تومان هم برسد؛ این در شرایطی است كه در جشنواره بیستم خیرین، میزان تعهدات ۶۴ میلیارد تومان بود.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، علی شهری در سومین جلسه ستاد مركزی بیست و یكمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران گزارشی اجمالی از آخرین اقدامات ستاد برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران عرضه و اظهاركرد: تمام اقدامات و تمهیدات لازم برای برگزاری هرچه باشكوه بیست و یكمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران انجام شده است.
وی ادامه داد: تعهدات خیرین نیك اندیش مدرسه ساز از جشنواره بیستم تاكنون، ۱۴۰ میلیارد تومان بوده است و پیشبینی می نماییم این عدد تا ۲۰۰ میلیارد تومان هم برسد؛ این در شرایطی است كه در جشنواره بیستم خیرین، میزان تعهدات ۶۴ میلیارد تومان بود.
شهری با اشاره به اینكه استان تهران در ارزیابی های اولیه در بین استان های كشور در جایگاه نخست برگزاری بیست و یكمین جشنواره خیرین مدرسه ساز قرار گرفته است، اظهار داشت: در تلاش هستیم تا بعد از اتمام جشنواره های استانی، همچنان در رتبه نخست برگزاری جشنواره های كشور باشیم.
در ادامه عبدالرضا فولادوند مدیركل آموزش و پرورش شهرتهران ضمن تشكر از اهتمام خیرین مدرسه ساز، اظهاركرد: اهمیت كار خیرین مدرسه ساز بسیار بالا است، به صورتی كه حدود ۵۰ درصد پروژه های آموزشی یا توسط خیرین و یا با مشاركت خیرین ساخته شده است.
محمدصیدلو مدیركل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران هم با اشاره به اینكه ۳۵ تفاهم نامه خیرین مدرسه ساز در مدت زمانی كوتاه به امضا رسیده است، تصریح كرد: این تعداد به معنای حدود ۳۰۰ كلاس درس است؛ ضمن اینكه ۱۰۰ هزار مترمربع زمین توسط خیرین هبه شده است كه اگر هم برای هر مدرسه ۲ هزار مترمربع در نظر بگیریم، یعنی می توانیم ۵۰ مدرسه در این زمین ها راه اندازی نماییم.
وی ادامه داد: ۱۸ جشنواره منطقه ای خیرین مدرسه ساز در حوزه شهرستانهای تهران برگزار شده است و مابقی هم در ایام آتی آماده برگزاری جشنواره خیرین هستند. همینطور در بیشتر از ۷۰۰ مدرسه جشنواره های درون مدرسه ای برگزاری شده است.
سیدهادی موجانی رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستانهای استان تهران هم خاطرنشان كرد: سعی كردیم با خیرین با صداقت، محبت و دوستی برخورد نماییم تا بتوانیم جذب اعتبارات مناسب تری هم داشته باشیم.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر، به صورت میانگین هر پنج روز یك فضای آموزشی توسط خیرین مدرسه ساز راه اندازی شده و تحویل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران شده است.
محمدرضا قربانی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرتهران هم با اشاره به اینكه سرانه دانش آموزی كشور به ازای هر دانش آموز ۵.۲ مترمربع است، اظهارداشت: در ۱۱ استان كشور سرانه پایین تر از حد نصاب كشوری است و متأسفانه تهران از آخر و بعد از استان سیستان و بلوچستان بعنوان محروم ترین استان به لحاظ سرانه آموزشی قرار دارد.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۵۷ تا ۱۳۹۷ مجموعاً حدود ۲۲ هزار مدرسه توسط خیرین مدرسه ساز در كشور راه اندازی شده است كه تهران با داشتن ۱۷۰۰ فضای آموزشی خیرساز در رتبه دوم كشوری قرار دارد.
شكرالله حسن بیگی معاون استاندار تهران هم با اشاره به اینكه باید در حوزه مدرسه سازی آگاهی بیشتری به مردم داده شود، اظهار داشت: می بایست گزارش كاملی از مشكلات فضاهای آموزشی و مشاركت خیرین مدرسه ساز در سالهای اخیر به مردم داده شود تا بدانند خیرین چه میزان فعالیت داشته اند.
وی ادامه داد: باید مسئولان به دیدن خیرین مدرسه ساز بروند و با استفاده از ظرفیت صداوسیما، فضای مجازی و سمن ها فعالیت خیرین به مردم شناسانده شود.
به گزارش روابط عمومی اداره كل نوسازی مدارس استان تهران، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران با اشاره به اینكه كار خیرین مدرسه ساز پرارزش و مقدس است، تصریح كرد: انسان توسعه یافته محصول نظام آموزشی كشور است و بنیادی ترین و زیربنایی ترین حوزه در كشور، آموزش و پرورش است.
وی ادامه داد: از ابزارهای توسعه یافتگی، معلمان سخت كوش مدارس و دیگری فضاهای آموزشی مناسب تحصیل دانش آموزان است، چونكه محیط آموزشی نقش بسزا و اثرگذاری در آموزش دانش آموزان ایفا می كند.
محسنی بندپی با اشاره به اینكه سرمایه گذاری در آموزش و پرورش اثربخش و نتیجه محور است، خاطرنشان كرد: از وقتی كه خیرین وارد عرصه و نهضت شده اند، یك فعالیت پرارزش شكل گرفته است و باید زمینه مشاركت را برای این عزیزان بیشتر از پیش فراهم نماییم.
منبع: پروژه آسان
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب