چند نكته درباره هدایت تحصیلی

چند نكته درباره هدایت تحصیلی

پروژه آسان: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ضمن تشریح پروسه هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهمی اظهار نمود: متاسفانه برخی خانواده ها فرزندانشان را به سمت رشته تجربی سوق می دهند و همه ساله شاهد حضور بیشتر از 600 هزار داوطلب تجربی در كنكور سراسری هستیم در صورتیكه شاید 15 هزار نفر آنها وارد رشته های خوب و در آینده شغل خوبی بشوند.


علیرضا كاظمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پروسه هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم اظهار نمود: پروسه هدایت تحصیلی از ۱۶ تیرماه آغاز و برگه های هدایت تحصیلی صادر شد.
وی ادامه داد: تا كنون بیشتر از ۷۴۰ منطقه آموزش و پرورش برگه های هدایت تحصیلی دانش آموزان خودرا صادر كرده اند و تنها چند منطقه گرفتار مشكل بودند كه پیگیر حل آن هستیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینكه پروسه هدایت تحصیلی همانند سال قبل است اظهار داشت: بعنوان مثال رشته های ریاضی و علوم انسانی برای هر كسی كه نمرات و شرایط لازم را كسب كرده باشد در اولویت "الف" است. رشته های فنی و حرفه ای دارای اولویت "الف" و "ب" و رشته تجربی دارای اولویت "الف"، "ب" و "ج" است. كف نمره برای ورود به رشته های مختلف نیز همانند سال قبل است و تغییری نكرده است.
(به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، لازم به توضیح است كه درج گزینه( الف تا د ) در زیر هر رشته یا زمینه، به منزله وضعیت دانش آموز با عنایت به عملكرد تحصیلی و ظرفیت آن زمینه یا رشته در سطح منطقه برای اولویت زمان بندی ثبت نام است. درج گزینه اولویتی «الف» به معنای احراز شرایط مطلوب برای انتخاب آن زمینه و رشته است و از آنجائیكه در اولویت اول ثبت نام قرار دارند، لازم است در مدت زمانی تعیین شده نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند. درج گزینه « ب» تا «د» به معنای احراز شرایط دانش آموز در آن زمینه یا رشته است ولی ثبت نام فرد بعد از اتمام زمان ثبت نام گروه یا گروه های دارای اولویت بالاتر مقدور است).
كاظمی افزود: برای هر دانش آموز دو فرم با عنوان فرم ۶ و ۷ صادر می نماییم كه فرم ۶ جنبه ارشادی و سفارش ای دارد و با عنایت به استانداردهای هدایت تحصیلی یعنی آزمون رغبت، توانایی، نظر معلم، اولیای دانش آموز تهیه شده و به دانش آموز سفارش می نماییم كه به فلان رشته برود بهتر است. فرم شماره ۷ نیز برمبنای عملكرد تحصیلی و ظرفیتی كه برای هر رشته در مناطق وجود دارد آماده شده است.
وی با اشاره به اینكه دانش آموز با قرار دادن این دو فرم در كنار یكدیگر می تواند رشته تحصیلی مناسب خودرا برگزیند؛ درباره بازار كار ورود به رشته های فنی و حرفه ای عنوان كرد: در همه جای دنیا درصد اشتغال دانش آموزان فنی بالاتر است. از خانواده ها می خواهیم به این مساله توجه ویژه ای داشته باشند و فرزندانشان را در مسیری هدایت كنند كه هم به آن علاقه دارند و هم شغلشان را در آینده تضمین می نماید.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه كرد: سفارش ما این است كه دانش آموز حتی اگر به رشته های نظری رفت تا حد امكان در كنار تحصیل مهارتی را بیاموزد و خودرا هر چه بیشتر توانمند كند. متاسفانه برخی خانواده ها فرزندانشان را به سمت رشته تجربی سوق می دهند و همه ساله شاهد حضور بیشتر از ۶۰۰ هزار داوطلب تجربی در كنكور سراسری هستیم در صورتیكه شاید ۱۵ هزار نفر آنها وارد رشته های خوب و در آینده شغل خوبی بشوند.
كاظمی اصرار كرد كه باید هدایت تحصیلی برمبنای نیازهای جامعه و بازار كار صورت گیرد.



1398/05/01
17:31:43
5.0 / 5
4358
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , تحصیل , دانش آموز
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر بدید
= ۲ بعلاوه ۴
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه