برنامه آموزش و پرورش برای مدارس متروكه چیست؟
به گزارش پروژه آسان مدیركل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران درباره برنامه آموزش و پرورش برای ساماندهی فضاهای آموزشی خالی و متروكه و در پاسخ به پرسشی پیرامون مدارسی متروكه كه به فضای بی دفاع شهری تبدیل گشته اند و همچون آنها می توان به مدرسه 12 امامی در میدان شوش اشاره نمود كه دیوارش فرو ریخته و به محلی برای تجمع معتادان تبدیل گشته است اظهار داشت: مدارسی همچون مدرسه ای كه به آن اشاره شد، در استان تهران وجود دارد كه برخی مشكلات حقوقی دارند و تا زمانی كه مشكلات این مدارس مرتفع نشود و مدرسه در اختیار اداره كل نوسازی مدارس استان تهران قرار نگیرد، عملا امكان عملیات عمرانی وجود نخواهد داشت.
علی شهری در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت مدارس فرسوده در تهران اظهار نمود: استان تهران بعد از سیستان و بلوچستان از نظر فضاهای آموزشی در محرومیت قرار دارد و خیلی از فضاهای آموزشی تهران نیز فرسوده می باشند كه در این قسمت به نظر رتبه نخست كشور را داراست.
وی ادامه داد: تمام تلاش دولت، وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس كشور در جهت كاهش مدارس فرسوده و همین طور راه اندازی مدارس جدید با امكانات و عمر مفید بسیار بالا است اما با عنایت به اینكه حدود ۲۳ هزار كلاس درس فرسوده در تهران وجود دارد، عزمی جدی و فراتر از نوسازی مدارس را طلب می كند تا بتوانیم این تعداد كلاس درس را مقاوم سازی و یا تخریب و بازسازی نماییم.
مدیركل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران درباره برنامه آموزش و پرورش برای ساماندهی فضاهای آموزشی خالی و متروكه و در پاسخ به پرسشی پیرامون مدارس متروكه كه به فضای بی دفاع شهری تبدیل گشته اند و همچون آنها می توان به مدرسه ۱۲ امامی در میدان شوش اشاره نمود كه دیوارش فرو ریخته و به محلی برای تجمع معتادان تبدیل گشته است اظهار داشت: مدارسی همچون مدرسه ای كه به آن اشاره شد، در استان تهران وجود دارد كه برخی مشكلات حقوقی دارند و تا زمانی كه مشكلات این مدارس مرتفع نشود و مدرسه در اختیار اداره كل نوسازی مدارس استان تهران قرار نگیرد، عملا امكان عملیات عمرانی وجود نخواهد داشت.
شهری افزود: هر مدرسه ای در تهران كه مشكل عمده فضای فیزیكی داشته باشند، با درخواست مناطق آموزش و پرورش بازدید می شود و در صورتیكه برای دانش آموزان كوچكترین خطری داشته باشد، در ابتدا دستور تخلیه مدرسه و سپس نسبت به رفع نقصها اقدامات لازم انجام می شود.
وی با اشاره به فضاهای آموزشی خالی اظهار داشت: تمام فضاهای آموزشی كه دانش آموز دارند و یا به صورت خالی یا متروكه هستند، در اختیار ادارات آموزش و پرورش مناطق هستند و بهره بردار این مدارس و فضاها، ادارات آموزش و پرورش هستند. تا زمانی كه فضایی در اختیار اداره كل نوسازی مدارس استان تهران قرار نگیرد، عملا انجام عملیات عمرانی امكان پذیر نیست. تعداد و آمار این فضاها نیز در اختیار ادارات آموزش و پرورش است، برای اینكه فضاهای متعلق به آموزش و پرورش است. توجه داشته باشید كه اداره كل نوسازی مدارس استان تهران، مدارس جدید راه اندازی می كند، مدارس فرسوده كه توسط ادارات آموزش و پرورش معرفی می شود را مقاوم سازی و یا تخریب و بازسازی می كند. مابقی امر و چگونگی بهره برداری در اختیار ادارات آموزش و پرورش است.
منبع: پروژه آسان
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب