عاملی در دیدار با تیم ملی ربوكاپ تاكید كرد
توجه به حل مشكلات سفرهای خارجی تیم های ملی علم و فناوری
به گزارش پروژه آسان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این كه لازم است شرایطی ایجاد شود كه فعالان رباتیك برای هزینه كارهای خود نیازمند به هیچ شخص و نهادی نباشند، اظهار داشت: حل مشكل كنكور، سربازی و... اعضای تیم ملی ربوكاپ باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، همچنین حل مشكلات مختلف سفرهای خارجی اعضای تیم های ملی علم و فناوری كشور با همكاری همه نهادهای ذیربط باید به سرعت انجام گیرد.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، دكتر سعیدرضا عاملی در دیدار با اعضای تیم ملی ربوكاپ دانش آموزی كه در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت، با اشاره به ظرفیت های فراوان فناوری های نسل چهارم اظهار نمود: برمبنای پیش بینی های صورت گرفته بخش صنعت نسل چهارم و شاخه های مختلف این صنعت قابلیت فراوانی برای خلق ثروت و ارزش افزوده دارد.
وی ادامه داد: صنعت هوش مصنوعی تحولات بزرگی به وجود آورده و با بهره گیری از این فنآوری از این پس شاهد خطاهای رایج كه ناشی از تصمیم گیری های انسانی است، نخواهیم بود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: با گسترش صنعت ربوكاپ و جایگزینی ربات ها در روند تولید و به تبع آن افزایش بهره وری شاهد كاهش قیمت تمام شده محصولات خواهیم بود.
وی ادامه داد: سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) می تواند در زمینه پشتیبانی از اعضای تیم ربوكاپ جدی تر وارد عمل شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در همین زمینه اظهار داشت: بیشتر افراد بزرگ كه در تاریخ علم درخشیده اند، در طول فعالیت علمی خود با مشكلات عدیده و بزرگی مواجه بوده اند.
وی ادامه داد: اگر كشورمان به این جایگاه در علم و فناوری رسیده است، نشان میدهد استعدادهای زیادی در این كشور و در همه ابعاد وجود دارند و این جایگاه رفیع نتیجه تلاش این استعدادها است.
استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران افزود: حل مشكل كنكور، سربازی و... اعضای تیم ملی ربوكاپ باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و تیم ربوكاپ ایران مایه افتخار همه ایرانیان است.
دكتر عاملی با اشاره به جایگاه علم در تولید سرمایه اجتماعی، اظهار داشت: نخبه علمی برای كشور یك سرمایه اجتماعی شمرده می شود و همه مسئولان و سیاست گذاران باید از این سرمایه به نحو مناسبی حفاظت كنند.
وی ادامه داد: حل مشكلات مختلف سفرهای خارجی اعضای تیم های ملی علم و فناوری كشور با همكاری همه نهادهای ذیربط باید به سرعت انجام گیرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ضرورت توجه به اقتصاد بخش رباتیك، افزود: لازم است شرایطی ایجاد شود كه فعالان رباتیك برای هزینه كارهای خود نیازمند به هیچ شخص و نهادی نباشند.
تاكید بر ارزش افزوده فراوان و برنامه ریزی برای تجاری شدن ربوكاپ
دكتر موسی خانی، سرپرست تیم ملی ربوكاپ دانش آموزی نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی در زمینه كارهای تیم ملی ربوكاپ دانش آموزی، با اشاره به توانمندی های كشور در حوزه ربوكاپ و ظرفیت های این بخش در حوزه های مختلف، برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های این بخش را نیز تشریح نمود.
ایشان سپس این گزارش با اشاره به ارتباط صنعت ربوكاپ با سایر حوزه های تكنولوژیهای جدید اشاره كرد: با گسترش دامنه علم و فناوری در جهان، ضرورت آینده نگری و برنامه ریزی طولانی مدت دراین زمینه لازم بنظر می رسد.
موسی خانی با ارائه آماری از فعالیت كشورهای مختلف، اظهار داشت: سرمایه های انسانی كشور دراین زمینه باید بطور جدی مورد حمایت قرار گیرد.
وی با تاكید بر ارزش افزوده فراوان بخش ربوكاپ، اضافه كرد: برنامه ریزی برای تجاری شدن و تكمیل چرخه ایده تا ثروت بعنوان اهم نیازهای این بخش باید مورد تاكید و توجه قرار گیرد.
همین طور در این نشست برخی از اعضای تیم ملی ربوكاپ دانش آموزی كشور به بیان نظرات خود پرداختند كه اهم ان به شرح ذیل است:
كنكور و ادامه تحصیل اصلی ترین مشكلات اعضای تیم ملی ربوكاپ است
مجید كریمی با اشاره به سابقه ایجاد تیم ربوكاپ از ۱۰ سال پیش اظهار داشت: از آن تاریخ تا به امروز نماینده جمهوری اسلامی در لیگ امدادگر هستیم و سه سال است كه دارنده مقام اول جهان هستیم.
وی ادامه داد: ما تنها تیمی ایرانی هستیم كه توانسته ایم سه سال متوالی رتبه اول جهان را به دست بیاوریم.
كریمی افزود: سال قبل ما به مشكلی برخورد كردیم و آن لغو قانونی بود كه افراد دارای رتبه و مدال جهانی را در ورود به دانشگاه و سربازی از تسهیلاتی برخوردار می كرد.
وی اظهار داشت: مشكل مهاجرت چند نفر از اعضای تیم ملی ربوكاپ هم از مشكلات دیگر است.
این عضو تیم ملی ربوكاپ اضافه كرد: ما دراین زمینه ها از شورای عالی انقلاب فرهنگی درخواست كمك و مساعدت داریم.
كریمی افزود: كنكور و ادامه تحصیل یكی از اصلی ترین مشكلاتی است كه اعضای تیم ملی ربوكاپ با آن مواجهند.
هر نخبه علمی ایرانی دوست دارد تا برای كشور خود كار كند
در ادامه جلسه، مهدی نوزاد از دیگر اعضای تیم ملی ربوكاپ اظهار داشت: این سوال برای اعضای تیم ملی ربوكاپ وجود دارد كه چرا این همه افتخارات و دستاوردهای آنان در میادین مختلف در كشور ارزش چندانی ندارد.
وی ادامه داد: هر نخبه علمی ایرانی دوست دارد تا برای كشور خود كار كند.
این عضو تیم ملی ربوكاپ افزود: در جلسه ای كه خدمت رهبر معظم انقلاب «مدظله العالی» بودیم، ایشان با حوصله حرف های ما را شنیدند و دستورات مفیدی دراین زمینه دادند.
حیرت ناظرین از موفقیت های تیم ملی ربوكاپ
فرهاد یونسی از دیگر اعضای تیم ملی ربوكاپ ملی كشور نیز دراین زمینه اظهار داشت: در سال ۲۰۱۷ و در المپیاد كشور ژاپن كه باوجود همه پیش بینی ها رتبه اول را كسب كردیم، این موفقیت سبب حیرت بیشتر ناظرین این مسابقه شد.
كنكور سبب می شود بازدهی تیم ملی رباتیك كاهش یابد
فردین میرآخورلو، عضو دیگر تیم ملی ربوكاپ نیز طی سخنانی اظهار داشت: در همه مسابقات جهانی با افتخار و به نمایندگی از ملت ایران شركت كرده ایم و خوشبختانه توانسته ایم رتبه های خوبی را به دست آوریم.
وی ادامه داد: مشكل كنكور كه سبب می شود اعضای تیم ملی رباتیك برای آمادگی شركت در آن مدتی از كارهای علمی خود دور شوند، سبب شده تا بازدهی كار كم شود.
كسب رتبه های مناسب باوجود امكاناتی كم
پارسا موزونی، عضو دیگر تیم ملی رباتیك نیز طی سخنانی اظهار داشت: در مقابل امكاناتی كه رقبای ما در مسابقات جهانی برخوردار می باشند، ما با پشتكار توانستیم به رتبه های مناسبی دست پیدا نماییم.
كنكور و سربازی موانع بزرگ تیم ربوكاپ
سپهر سنگلجی، یكی دیگر از اعضای تیم ملی ربوكاپ كشور بود كه در این نشست طی سخنانی اظهار داشت: همان گونه كه سایر دوستان اشاره كردند، باید دو مانع مهم كنكور و سربازی از سر راه فعالیت اعضای تیم ملی ربوكاپ برداشته شود.
با مشكلات در زمینه مالی مواجه هستیم
هیربد معظمی، عضو دیگر تیم ملی ربوكاپ نیز در این نشست طی سخنانی اظهار داشت: شاهد می باشیم كه بودجه های فراوانی در بعضی بخش ها مصرف می شود، ولی ما با مشكلاتی در زمینه مالی مواجه هستیم.
وی ادامه داد: برخی عقیده دارند سرمایه گذاری در حوزه هایی مانند ربوكاپ اتلاف منابع است كه باید این نگاه اصلاح گردد.
اعضای تیم ربوكاپ مشتاق كشور خود و كار برای كشور هستند
مهبد معظمی، دیگر عضو تیم ملی ربوكاپ نیز در این نشست طی سخنانی اظهار داشت: تمام اعضای این تیم كه تابحال باوجود همه فرصت های موجود از كشور مهاجرت نكرده اند، مشتاق كشور خود و كار برای كشور هستند.
توانایی نظری و عملی اعضای تیم ربوكاپ
رضا كلانتری، عضو دیگر تیم ملی روبوكاپ در سخنانی در این نشست اظهار داشت: اعضای این تیم همگی مكمل و كامل كننده یكدیگر هستند.
وی ادامه داد: اعضای این تیم همگی علاوه بر كار نظری و علمی، كار عملی و میدانی نیز انجام داده اند و بنا بر این توانمندی های خوبی دارند.
نگرانی خانواده ها از سرنوشت علمی و تحصیلی فرزندانشان
امیرعلی احمدیان از دیگر اعضای تیم ملی رباتیك در این نشست طی سخنانی اظهار داشت: نگرانی خانواده ها از سرنوشت علمی و تحصیلی فرزندانشان یكی از عواملی است كه كارهای علمی اعضای تیم را با مشكل مواجه می كند.
منبع: پروژه آسان
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب