نحوه آموزش دانش آموزان عشایر و روستایی در تعطیلی كرونایی مدارس

راه اندازی صدای دانش آموز

راه اندازی صدای دانش آموز

پروژه آسان: مدیركل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش درباره تداوم آموزش در مناطق روستایی و عشایری توضیحاتی ارائه و از راه اندازی مركزی تحت عنوان «صدای دانش آموز» آگاهی داد.


محمدرضا سیفی در گفت و گو با ایسنا، در پاسخ به كامنت یكی از مخاطبان ایسنا در خصوص اینكه «آقای وزیر، دانش آموزان محروم عشایری كه پول شارژ اعتبار گوشیهای ساده والدین خوشان را هم ندارند چطور شاد نصب كنند؟ و چه فكری براشون دارید؟ » اظهار نمود: ما در ابتدای سال جاری در امتداد تداوم آموزش در مناطق روستایی و عشایری كه به اینترنت و تلویزیون دسترسی ندارند، دستورالعملی را صادر و ابلاغ كردیم.
وی اضافه كرد: در واقع آموزش در مناطق عشایری و روستایی هم تعطیل نشده و ادامه دارد.
مدیركل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخی سفارش های این دستورالعمل اظهار داشت: استفاده از ظرفیت شبكه سیمای استان برای بازبخش كلاس های درس شبكه تلویزیونی آموزش، استفاده از ظرفیت رادیویی صدا و سیمای استان برای تولید محتوی آموزشی صوتی، استفاده از ظرفیت دستگاه های پخش خانگی، اعزام راهبران آموزشی و تربیتی و معلمان داوطلب برای حضور در منازل دانش آموزان و استفاده از ظرفیت افراد باسواد خانواده جهت تدریس خانگی به دیگر فرزندان همچون راهكارهای تداوم آموزش در مناطق روستایی و عشایری است.
وی افزود: همین طور تهیه درسنامه خودآموز یا نیمه خود آموز به صورت مكتوب، استفاده از ظرفیت مخابرات برای تماس تلفنی راهبران آموزشی و تربیتی با اولیا و دانش آموزان و اعزام هفتگی آنها با رعایت تمام نكات ایمنی و بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس در این مناطق به همراه تجهیزات موردنیاز مانند تلویزیون، دستگاه پخش كننده و موتوربرق كوچك در مناطق صعب العبور روستایی و عشایری برای نمایش محتوای های آموزشی برای این دانش آموزان دنبال می شود.

سیفی به نمونه ای از اقدامات انجام شده در بعضی استانها اشاره نمود و اظهار داشت: بعنوان مثال در استان یزد برای آن دسته از دانش آموزان عشایری كه دسترسی به اینترنت نداشتند درسنامه ای در چارچوب بسته آموزشی به درب منازل و چادرهای عشایری آنان ارسال شد. یا در خراسان شمالی بیش از۱۰۰۰ دقیقه تولید محتوای رادیویی صورت گرفته و در استان فارس از تلفن همراه استفاده شد. در خراسان رضوی نیز بیش از ۳۰ هزار جلد بسته آموزشی در چارچوب مجموعه ای از محتوای كتب درسی، تحت عنوان قاصدك سلامت برای دانش آموزان عشایری و روستایی درنظر گرفته شد.
مدیركل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش اعلام نمود كه هفته آینده شیوه نامه تكمیلی نیز با مبنای تداوم آموزش برای مناطقی كه دسترسی به اینترنت و تلویزیون ندارند ارسال خواهیم كرد.
وی افزود: به دنبال راه اندازی مركزی با عنوان « صدای دانش آموز» هستیم تا دانش آموزان و معلمان همانند شبكه شاد، ارتباط دو سویه داشته باشند.



1399/01/29
22:35:34
5.0 / 5
2867
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , اینترنت , دانش آموز
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر بدید
= ۵ بعلاوه ۳
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه