جزئیات اجرای طرح شهید سلیمانی در تهران
پروژه آسان: مدیرکل سلامت شهرداری تهران جزئیات اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی را تشریح نمود.
زینب نصیری در گفت و گو با ایسنا، در مورد اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهر تهران، اظهار داشت: تفاهم نامه ای در سطح ملی میان سازمان بسیج و وزارت بهداشت برای اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی منعقد شد که در شهر تهران نیز شهرداری تهران بعنوان شریک اصلی وزارت بهداشت، با مشارکت "خانه های سلامت و سراهای محلات" همکاریهای تنگاتنگی را پیرامون اجرای این طرح با دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران داشته است.
وی با اعلان اینکه طرح شهید قاسم سلیمانی کاملا محله محور و مبتنی بر ردیابی ارتباطات بیماران کرونائی است، اظهار داشت: هر فردی که گرفتار بیماری کرونا می شود به طور متوسط می تواند ۶ الی ۷ نفر را درگیر کند و ممکنست در این میان ناقلان بدون علامتی وجود داشته باشند که اصلا متوجه بیماری کرونای خود نشوند.
وی اظهار نمود: هر فردی که بیمار می شود و به سیستم درمانی مراجعه می کند، برمبنای طرح سلیمانی از او می خواهند که افرادی که با آنها در ارتباط بوده است را معرفی نماید و کارشناسان با این افراد تماس گرفته و از آنها می خواهند که اگر علامت دارند ۱۴ روز در خانه مانده و اگر علامتی ندارند حتما تست کرونا بدهند.
وی با اعلان اینکه این طرح برمبنای ردیابی ارتباطات بیماران کرونائی است که تا شش مرحله ارتباط مبتلایان با اشخاص دیگر بررسی می شود، اظهار داشت: در تمامی ۳۵۲ محله تهران خانه سلامت و سرای محلات داریم که اهتمام می نماییم در کوتاهترین زمان نسبت به شناسایی ارتباطات بیماران با اشخاص دیگر اقدام نماییم.
وی با اعلان اینکه هم اکنون ۵۰ ساختمان سرای محله و خانه سلامت در اختیار طرح شهید سلیمانی است که بسته به نیاز می توانیم ساختمان های بیشتری را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهیم، اظهار داشت: تا هفته گذشته از افرادی که به سراهای محلات معرفی میشدند تست PCR گرفته می شد، اما مدتی است که کیت های تشخیص سریع کرونا به پایگاه ها داده شده است و در عرض ۲۵ تا ۳۰ دقیقه پاسخ تست مشخص می شود.
بگفته وی، نتایج نشان میدهد از مجموع افراد مراجعه کننده به خانه های سلامت و سرای محلات حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد تست کرونای شان مثبت بوده و این در اثر ارتباط با بیماران کرونائی به وجود آمده است یا به عبارت دیگر اگر طرح قاسم سلیمانی اجرا نمی شد این ۳۰ الی ۳۵ درصد بیماران کرونائی که بدون علامت بودند در سطح شهر تردد کرده و به شیوع بیماری کمک می کردند.
نصیری با تاکید بر اینکه بررسی ها نشان داده است که ردیابی ارتباطات بیماران کرونائی در ارتباط با خانواده هایشان آسان تر است اما در محیط کار هنوز معرفی ها به خوبی صورت نمی گیرد، اظهار داشت: بنظر می رسد این رفتار دوگانه افراد ناشی از سیاست های حاکم بر محیط کار است که افراد می کوشند به جهت اینکه کار خودرا از دست ندهند بیماری شان را پنهان کنند که این مسئله باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اعلان اینکه این طرح به صورت پایلوت از منطقه ۱۸ شروع شده است اظهار داشت: البته در تلاش هستیم تا در تمامی محلات شهر تهران اجرای این طرح توسعه پیدا کند. چونکه می توانیم با انجام معاینه و تست رایگان بیماران بیشتری را پیدا کرده و آنها را از چرخه شیوع خارج نماییم.
منبع: پروژه آسان
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب