معاون فناوری پژوهشگاه زلزله تاكید كرد
ضرورت نظارت بیشتر برای اجرای بخشنامه های زلزله
به گزارش پروژه آسان، معاون فناوری پژوهشگاه زلزله بر ضرورت نظارت بیشتر برای اجرای بخشنامه های زلزله اصرار کرد و اظهار داشت: در کشور قوانین، مقررات و بخشنامه های خوبی در عرصه زلزله داریم؛ اما بیشتر نگرانی ما از این جهت است که آیا این بخشنامه ها اجرائی می شوند یا نه، باید نظارت ها دراین زمینه افزایش یابد.
حمید زعفرانی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به اهمیت پرداخت به موضوع زلزله اشاره و اظهار داشت: زلزله جزو با اهمیت ترین مخاطراتی است که کشور ما را تهدید می کند و از نظر میزان لطمه های اقتصادی، اجتماعی و جانی می توان زلزله را جزو مخاطرات اصلی کشور دانست؛ بدین سبب هر اندازه بیشتر در راستای شناخت این پدیده و منشاء آن، عوامل تاثیرگذار، راه های مقابله، روش های زندگی ایمنی و همزیستی با آن کار نماییم، کافی نیست.
ایشان سپس اشاره کرد: در آستانه برگزاری نهمین دوره کنفرانس بین المللی زلزله توسط پژوهشگاه زلزله هستیم، در این کنفرانس جامع جنبه های مختلف پدیده زلزله را از حوزه زلزله شناسی این که زلزله ها چگونه به وجود می آیند تا حوزه ژئوتکنیک لرزه ای این که چگونه زلزله ها در رفتار و اثرات خاک موثر هستند، اثرات آنها بر سازه ها و در نهایت مباحث مدیریت بحران، جامعه تاب و غیره را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد.
معاون فناوری پژوهشگاه زلزله همین طور به با اهمیت ترین کارهای این بخش در پژوهشگاه اشاره نمود و اظهار داشت: بیشترین فعالیت ما در این معاونت در عرصه ارتباط با صنعت است، به طوریکه اهتمام می نماییم مشکلاتی که صنعت کشور دارد را برطرف نماییم و نیاز به شرکتها و مشاورهای خارجی در پروژه های ملی را به حداقل برسانیم. بدین سبب خیلی از مطالعات و پروژه های ملی و حیاتی ما که داده های خاصی در عرصه تولید انرژی، پالایشگاه ها و صنایع حساس در قالب قرارداد توسط پژوهشگاه زلزله صورت می گیرد.
وی اشاره کرد: البته در عرصه تدوین و تهیه سامانه ها و نرم افزارهایی جهت استفاده از تکنولوژیهای جدید در راستای پیش یابی و هشدار، برآورد دقیق تر خسارات زمین لرزه و همین طور تسریع در واکنش های پاسخ و کمک به مدیریت بحران نیز در پژوهشگاه فعال هستیم.
وی اشاره کرد: همین طور در عرصه خدمات آزمایشگاهی ما لابراتوار بسیار مجهزی داریم که در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا منحصر به فرد است که خدمات بسیار خوبی به بخش صنعت ارائه می کند.
استاد پژوهشکده زلزله شناسی اشاره کرد: در کشور قوانین، مقررات و بخشنامه های خوبی در عرصه زلزله داریم؛ اما بیشتر نگرانی ما از این جهت است که آیا این بخشنامه ها اجرائی می شوند یا نه، بااینکه این بخشنامه ها نیز باید همگام با دانش جهانی حرکت کنند؛ اما آن چه که بیشتر نگران کننده است این که آیا به این بخشنامه ها در صنعت ساخت ساز توجه می شود. در این زمینه نیز باید نظارت های قوی تری داشته باشیم.
منبع: ezproject.ir
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب