ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی در دانشگاه محقق اردبیلی انجام شد

ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی در دانشگاه محقق اردبیلی انجام شد

پروژه آسان: اردبیل ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی با پذیرش 198 مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی اجرا شد.


پژمان آزادی دبیر علمی دوم ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی 30 مرداد در این کنگره با اعلان اینکه برگزاری این کنگره برای توسعه پایدار در زنجیره ارزش یکی از مسیرهایی است که زیرساخت های اولیه را برای همکاری و تبادل دانش میان پژوهشگران، تولیدکنندگان و سیاست گذاران فراهم خواهد کرد، اظهار داشت: همین طور امکان ایجاد مشارکت های بین رشته ای را فراهم می آورد که می تواند منجر به نوآوری شود.
وی با اعلان اینکه هم افزایی و بهره مندی از تجارب باارزش اساتید، کارشناسان و تولیدکنندگان از اهداف این کنگره است، ابرازامیدواری کرد: در آینده نزدیک شاهد برگزاری این کنگره با مدیریت بخش خصوصی باشیم.
دبیر علمی دوم ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی با اشاره به پتانسیل بالای گل و گیاهان زینتی، افزود: با وجود پتانسیل عظیم نیروی انسانی و آب و هوای مناسب کشور، متاسفانه وضعیت خوبی در عرصه گل و گیاه زینتی نداریم.
وی با اعلان اینکه از فقدان شبکه سازی و عدم عضویت در معاهدات بین المللی در این زمینه رنج می بریم، افزود: به همین دلیل به سبب تحریم ها در عرصه صادرات شاهد مشکلاتی هستیم.
دبیر علمی دوم ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی اشاره کرد: ۲۰۷ مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که بعد از بررسی هیات داوران ۱۹۸ مقاله(۳۵ مقاله بصورت سخنرانی و ۱۶۳ مقاله بصورت پوستر) مورد پذیرش قرار گرفت.
یونس پوربیرامی دبیر اجرائی ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی با اعلان اینکه این کنگره به دو صورت حضوری و مجازی برگزار می شود، اظهار داشت: در برگزاری این کنگره بخش های مختلف دانشگاه و شهرداری و محیط زیست همکاری داشته اند.
وی با اعلان اینکه استان اردبیل باتوجه به تنوع آب و هوایی، تنوع گونه های گیاهی آن بالاست، اضافه کرد: متاسفانه با وجود پتانسیل بالای آب و هوایی و نزدیکی به مرز، در عرصه فضای سبز و گیاهان زینتی کمبودهایی داریم.
دبیر اجرائی ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی با اشاره به محدود بودن تولیدکنندگان گل و گیاه زینتی در این استان، افزود: بالاتر از ۷۰ درصد گل و گیاه زینتی مورد نیاز استان از تهران می آید و باتوجه به معیوب بودن زنجیره در استان، بیشتر گل ها و گونه های گیاهی بصورت ضایعات از بین می روند.
وی با اعلان اینکه امید می رود با حمایت مسئولان دولتی این صنعت پرسود را در استان نهادینه کرده و از ظرفیت استان در این زمینه استفاده نمائیم، اشاره کرد: زنجیره صنعت گل و گیاه از تولید تا مصرف مثل حلقه به هم وصل هستند و هر جایی نقصی باشد، گرفتار مشکل خواهیم شد.
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی اظهارامیدواری کرد: با راهکارهای ارائه شده در این کنگره بتوانیم افق روشنی پیش روی این صنعت داشته باشیم و به جایگاه اصلی خود برسیم.


1403/06/02
13:44:27
5.0 / 5
260
تگهای خبر: پژوهش , پژوهشگر , دانشگاه , صنعت
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر بدید
= ۱ بعلاوه ۲
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه