رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تاكید كرد:

ارائه راهکارهای نوآورانه بوسیله تبادل دانش و همکاریهای بین المللی

ارائه راهکارهای نوآورانه بوسیله تبادل دانش و همکاریهای بین المللی

به گزارش پروژه آسان، اردبیل رییس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت: ما باور داریم که بوسیله تبادل دانش و همکاریهای بین المللی می توانیم راهکارهای نوآورانه ای برای صیانت از محیط زیست و تضمین پایداری آن ارائه دهیم.


اسماعیل چمنی ۶ شهریور در نخستین کنگره بین المللی احیای بوم شناختی بر پایه طبیعت با تأکید بر صیانت از شتر دوکوهانه در دانشگاه محقق اردبیلی ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت و خدمت، اظهار داشت: دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه معین استان اردبیل با ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانشجوی داخلی و یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی بین المللی، ۴۲۰ عضو هیات علمی، ۴۰۰ کارمند، ۱۶۲ رشته در مقطع کارشناسی، ۷۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد، ۶۸ رشته در مقطع دکتری، ۵ دانشمند یک درصد برتر جهان و ۱۶ دانشمند ۲ درصد برتر جهان در عرصه علم و فناوری فعالیت می کند.
وی با اعلان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی ISC رتبه ۱۷ و رتبه بندی تاثیر تایمز رتبه ۲ را داراست، اضافه کرد: همین طور در رتبه بندی شانگهای نیز در عرصه مهندسی مواد جایگاه نخست در عرصه مهندسی انرژی رتبه هفتم و در عرصه کشاورزی رتبه ششم کشور را دارا است.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی با اعلان اینکه در این کنگره به بررسی و تبادل نظر درباره ی موضوعات حیاتی در رابطه با آینده سیاره زمین و نوع بشر پرداخته خواهد شد، اشاره کرد: امروزه جهان با چالش های پیچیده ای همچون کاهش تنوع زیستی، تغییرات اقلیمی و تخریب محیط زیست روبرو است و این چالش ها نه فقط به اکوسیستم ها لطمه می رسانند، بلکه سلامت و رفاه جوامع انسانی را نیز به خطر می اندازند.
وی افزود: در همین جهت، دهه اخیر از جانب سازمان ملل متحد به عنوان دهه احیا شناخته شده و هر سال را برمبنای اهمیت موضوع به یک موضوع مهم نامگذاری کرده اند.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی با اعلان اینکه سال ۲۰۲۴ را به شترسانان اختصاص داده اند، اشاره کرد: شترسانان گونه ای هستند که در خیلی از مناطق خشک و نیمه خشک جهان نقش کلیدی در معیشت و فرهنگ مردم ایفا می کند.
وی با اعلان اینکه انتخاب این مساله نشان دهنده اهمیت شناخت و حفظ گونه های بومی و همین طور نقش حیاتی آنها در پایداری اکوسیستم ها است، افزود: در این کنگره به حفظ و صیانت از شتر دوکوهانه که نگاه اصلی آن استان اردبیل است پرداخته شده و در سالهای دیگر هم برمبنای نامگذاری اقدام خواهد شد تا به رسالت دانشگاه در انجام رسالت جهانی خود در راستای سیاستگذاری، ترویح و فرهنگ سازی برای احیا محیط زیست و ترویج کشاورزی پایدار قدم برداشته و از راهکارهای مبتنی بر طبیعت برای مقابله با تغییرات اقلیمی و صیانت از تنوع زیستی استفاده نمائیم.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی با تأکید بر این که در این کنگره بر اهمیت کشاورزی پایدار نیز تاکید شده است، افزود: کشاورزی باید به روشی صورت گیرد که نه فقط نیازهای غذایی حال حاضر را تامین کند، بلکه منابع طبیعی را برای نسل های آینده نیز حفظ کند. در این راستا، دام های بومی و گونه های گیاهی و جانوری بومی نقش مهمی در دستیابی به کشاورزی پایدار ایفا می کنند.
وی با اعلان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان میزبان این کنگره، مفتخر است که نقش کوچکی در پیشبرد این اهداف بزرگ ایفا کند، اشاره کرد: ما باور داریم که بوسیله تبادل دانش و همکاریهای بین المللی می توانیم راهکارهای نوآورانه ای برای صیانت از محیط زیست و تضمین پایداری آن ارائه دهیم.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی اظهارامیدواری کرد: مباحثات و نتایج حاصل از این کنگره بتواند تأثیرات مثبتی بر سیاستگذاری ها و اقدامات در سرتاسر جهان داشته باشد.



منبع:

1403/06/09
12:14:00
5.0 / 5
229
تگهای خبر: دانشگاه , دانشمند , علم , فناوری
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر بدید
= ۲ بعلاوه ۲
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه