رییس پارك دانشگاه صنعتی امیركبیر خبر داد
مشارکت 7 هزار دانشجو در طرح ملی کارآفرینی
به گزارش پروژه آسان، رئیس پارک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه دبیرخانه طرح ملی کارآفرینی در این دانشگاه به راه افتاده است، اظهار داشت: این طرح از یک سال قبل کلید خورده و با حمایت وزارت علوم حدود ۷ هزار نفر در دوره های آموزشی این طرح ملی حضور دارند.
به گزارش پروژه آسان به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سید فرهنگ فصیحی در« طرح ملی ترویج کارآفرینی از سری رویدادهای باور» با اشاره به اینکه این دانشگاه هر هفته میزبان تخصصی رویدادهای فناورانه است، اظهار نمود: کارآفرینی دانشجویان یکی از موضوع هایی است که سال ها ست در کشور مورد توجه قرار گرفته است چون که ظرفیتهای انسانی متخصص در کشور داریم و علاقه مند هستند که در حوزه های کسب و کار و کارآفرینی در حوزه های مورد نیاز کشور فعالیت کنند.
وی حوزه های حمل و نقل، محیط زیست و پسماند و آلودگی هوا را از حوزه های اولویت دار کشور نام برد و اظهار نمود: در کنار توسعه کسب و کار به تخصص ها و مهارت های چندگانه کارآفرینی نیاز است و ضروری است این مهارت در دانشجویان توسعه یابد و دانشجویان با مسایلی چون تیم سازی، بازار یابی، مسایل حقوقی و فروش و غیره آشنا شوند؛ وزارت علوم هم در این حوزه پیش قدم شده و با ابتکاری نو، یک طرح ملی کارآفرینی را عرضه کرده است؛ دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم مسئولیت دبیری این طرح را بر عهده دارد.
فصیحی با اشاره به اینکه از راه این سامانه آموزش ها و استعداد سنجی ها رخ می دهد، تصریح کرد: در ادامه این مسیر که از یک سال قبل شروع شده است و دانشجویان ثبت نام و در تست های استعداد یابی شرکت نمودند و ۱۲ دوره آموزشی در چارچوب این طرح برای سه گروه از دانشجویان برگزار کردیم.
رئیس پارک فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: در این دوره های آموزشی ۸۰۰ نفر شرکت نمودند. اعتبار سنجی ایده، ارزیابی کسب و کار، مهارت های تیم سازی، اخلاق کسب و کار، اصول توسعه کسب و کار از موضوعات این دوره های آموزشی است.
وی ضمن اشاره به روند توسعه کسب و کار اظهار نمود: بر مبنای آمارها از هر ۴ تا ۵ کسب و کاری که توسعه یابد یکی از آنها امکان دارد رشد کند و مابقی آنها شکست می خورند که دلیل آن عدم توجه به مسایل پیرامونی کسب و کارها است.
فصیحی برگزاری دوره های آموزشی این طرح را به شکل آنلاین دانست و اضافه کرد: کارآفرینان در این دوره شرکت نمودند و تجربیات خویش را به اشتراک گذاشتند و بخشی از وظایف ما در طرح کارآفرینی اینست که دانشجویان را در جریان تجارب کارآفرینان قرار دهیم.
وی افزود: هم اکنون حدود ۷ هزار نفر در طرح حضور دارند و فرصت خوبی برای دانشجویان است چون که دوره های کارآفرینی زیادی برگزار می گردد ولی این که وزارت علوم یارانه ای را برای دانشجویان درنظر گرفته تا آنها با هزینه مناسب در این دوره های آموزشی شرکت نمایند، قابل توجه است.
وی خدمات کارآفرینی را خدمات ارزان قیمتی ندانست و اظهار داشت: توجه وزارت علوم در این حوزه باعث شد تا فضای گسترده تری برای ترویج کارآفرینی فراهم گردد و سبب شد تا اشخاصی که دارای استعدادی در این عرصه هستند به دنبال کارمند شدن نروند.
وی با تکیه بر این که هر کسب و کار موفق از یک مسأله محوری آغاز می شود اظهار داشت: در این برنامه ملی تلاش می شود تا در چارچوب برگزاری رویداد ها دانشجویان مسأله اصلی خویش را بیابند. این مسایل در پایگاه وزارت علوم بارگذاری شده است و آشنایی با این مسایل می تواند زمینه ساز شکل گیری خیلی از کسب و کارهای موفق شود.
فصیحی ضمن اشاره به اهمیت شبکه سازی در توفیق کسب و کارها تصریح کرد: این گفته معروف مطرح است که یا شبکه سازی می نماییم و یا هیچ کاری صورت نمی گیرد.
منبع: پروژه آسان
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب