کلید مقابله با حساسیت غذایی در بروکلی و توت فرنگی پیدا شد
به گزارش پروژه آسان، تحقیقی جدید نشان داده یک ماده شیمیایی که به وفور در میوه ها، سبزیجات و گیاهان وجود دارد، واکنش ایمنی بدن در زمان وقوع حساسیت غذایی را سرکوب می کند.
به گزارش پروژه آسان به نقل از نیواطلس، این کشف زمینه را برای توسعه یک درمان طبیعی فراهم می آورد. رنگدانه هایی که در ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها، سبزیجات، گیاهان و برگ ها وجود دارد چند مزیت دارویی دارند. تحقیقات نشان داده احیانا رنگدانه ها با فراموشی مقابله می کنند، خصوصیت های ضد پیری دارند و به تولید نان مناسب افراد دچار دیابت کمک می کنند. حالا پژوهش جدید محققان دانشگاه توکیو از آن حکایت می کند که یک رنگدانه خاص به نام «کامفرول» (kaempferol) می تواند با تاثیرگذاری روی سیستم ایمنی بدن، واکنش آلرژی (از جمله حساسیت به مواد غذایی) را با تاثیرگذاری روی سیستم ایمنی بدن کم کند. این درحالی است که حساسیت به مواد خوراکی به تب، اگزما، آسم منجر می شود. در روده انسان زیرمجموعه ای از سلول های عرضه دهنده آنتی ژن به نام سلول های دندریتیک(dendritic cells) وجود دارند که واکنش ایمنی حیاتی برای ایجاد حساسیت غذایی را تحریک می کنند. آنتی ژن ها سلول ها یا APC ها آنتی ژن ها(مواد خارجی که واکنش سیستم ایمنی را تحریک می کنند) را به سلول های تی عرضه می کنند تا آنها را فعال کنند. سلول های دندریتیک نوعی آنزیم به نام رتینالدهید دهیدروژناز ۲ (RALDH۲) تولید می کنند که ماده شیمیایی شبکیه مشتق شده از ویتامین A را به رتینوئیک اسید تبدیل می کند. سپس رتینوئیک اسید سبب ایجاد سلول های T تنظیمی (T-regs) می شود، سلول های ایمنی که پاسخ آلرژیک بدن را سرکوب می کنند. در پژوهش جدید محققان حدود ۴۰ نوع رنگدانه مختلف را بررسی کردند تا مشخص شود واکنش ها و کار آمدی RALDH۲ در سلول های دندریتیک افزایش پیدا کرده است یا خیر. آنها متوجه شدند کامفرول تاثیرگذارترین رنگدانه در این حوزه است. کامفرول به میزان انبوه در چای، حبوباب، بروکلی، سیب و توت فرنگی یافت می شود.
منبع: ezproject.ir
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب