ساخت مکمل طبیعی کاهنده دردهای مزمن مفصلی به همت پژوهشگر ایرانی
پروژه آسان: پروژه آسان: پژوهشگر ایرانی با همکاری تیم تحقیقاتی موفق به ساخت مکمل طبیعی از ترکیب غشای داخلی پوسته تخم مرغ، آووکادو سویا و آنزیم بروملین ساقه آناناس برای کاهش دردهای مزمن مفاصل برای اولین بار در کشور شد که پیش ازاین در بازار دارویی داخل وجود نداشت.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، دکتر محمد محقق با اعلان اینکه این فرآورده طبیعی حاصل ۳ ترکیب مختلف برای کاهش درد مفاصل است، اظهار داشت: یک ترکیب آن از غشای داخلی پوسته تخم مرغ (اگشل ممبران) استحصال می شود که سرشار از هیالورونیک اسید، گلوکزآمین و کلاژن است و خواص ضدالتهاب و ترمیم کنندگی بافت مفاصل را دارد.
این پژوهشگر ایرانی اضافه کرد: در فلکسیبان این فرآورده طبیعی از آووکادو سویا و آنزیم بروملین نیز استفاده شده است که علاوه بر کمک به ترمیم مفاصل و افزایش فضای مفصلی به کاهش التهاب مزمن مفاصل کمک کرده و موجب کاهش سریع درد و التهاب در بیماران و افراد دچار درد مفاصل می شود.
این متخصص نانو بیوتکنولوژی اضافه کرد: آنزیم بروملین ترکیبی ضددرد و ضدالتهاب است که از ساقه آناناس به دست می آید.
محقق این فرآورده طبیعی را خوراکی و نوعی مکمل تغذیه ای برشمرد و اضافه کرد: با مصرف این محصول بطور طبیعی بافت مفصل لطمه دیده ترمیم و با کاهش التهاب، درد بیمار نیز کاهش پیدا می کند.
وی با تاکید مجدد بر خاصیت ضدالتهابی و تسکینی این فرآورده برای دردهای مزمن مفصلی، آنرا جزو داروهای بدون نیاز به نسخه (OTC) دانست و اشاره کرد: این محصول برای بیماران ارتوپدی و روماتولوژی کاربرد بسیار دارد.
این پژوهشگر ایرانی محصول مشابه خارجی را یک محصول کانادایی به نام fast arthritis pain relief دانست و اظهار داشت: این محصول ایرانی منحصربه فرد برای اولین بار توسط محققان کشور تولید و به بازار دارویی معرفی گردید.
محقق محصول مشابه کانادایی را از پرفروش ترین محصولات در کانادا و شمال آمریکا برشمرد و اظهار داشت: این فرآورده تولید داخل تا حالا بازخورد خوبی در کمک به کاهش درد و التهاب بیماران دچار انواع مشکلات التهاب مفاصل داشته است و الان در بازار دارویی ایران در دسترس بیماران قرار دارد.
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب