هفت محصول فناورانه سلامت تولیدی در مازندران ثبت بین المللی شد
به گزارش پروژه آسان رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت که تابحال هفت محصول فناورانه سلامت و پزشکی تولیدی این دانشگاه ثبت بین المللی شده است.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایرنا، دکتر سیدعباس موسوی روز سه شنبه در جریان بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از محصولات فناورانه حوزه سلامت این دانشگاه اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مجموع تابحال ۷۲ محصول سلامت و پزشکی اختراع و ثبت کرده است که ۳۸ مورد آن کار شرکتهای فناورانه حوزه سلامت بوده است.
وی با بیان اینکه ۴۰ مورد از ثبت محصولات تولیدی در ارتباط با سال قبل است، تعداد کل طرح های فناورانه دانشگاه علوم پزشکی مازندران را ۱۱۸ مورد اعلام نمود.
دکتر سورنا ستاری معاون رئیس جمهوری که امروز به مازندران سفر کرد، به همراه احمد حسین زادگان استاندار از نمایشگاه محصولات سلامت محور تولیدی دانشگاه علوم پزشکی استان بازدید کرد.
بعد از شیوع کرونا در ایران و ابتلای شماری از مردم به این بیماری، شرکتهای دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری مازندران آغاز به تولید انواع محصول پیشگیری و مقابله با این ویروس کردند. یکی از این محصولات تولیدی محلول ضدعفوی کننده دست و سطوح بود که توانست حدود ۸۰ درصد از نیازهای مراکز درمانی استان را تأمین کند. تولید دستگاه تنفس مصنوعی، ونتیلاتور، ژنراتور مولد اکسیژن و دستگاه مولد گاز ازون هم از دیگر تولیدات سلامت محور شرکتهای دانش بنیان مازندران بوده است.
محصولات ضد عفونی کننده دست و سطوح، کیت های cod، دستبند نوسان ساز کاهش استرس، دمنده هوای گرم تخت اتاق عمل، سل اشغال الکترونیکی، کاست رادیو لوژی هوشمند و دستگاه هسته ای تمام اتوماتیک ردپای ذرات آلفا از محصولات حوزه سلامت شرکتهای دانش بنیان عرضه شده در این نمایشگاه بوده است.
مازندران دارای یک پارک علم و فناوری و ۱۲ مرکز رشد است که چهار مرکز آن همچون ساری، آمل، نوشهر و سیمرغ مستقیم زیر مجموعه پارک علم و فناوری فعالیت دارند.
۱۱۶ شرکت دانش بنیان در مازندران با تولید حدود ۴۰۰ محصول زیر نظر پاک علم و فناوری استان فعالیت دارند. هم اکنون فضای زیر مجموعه پارک علم و فناوری استان پنج هزارمتر مربع است.
پارک علم و فناوری مازندران از سال ۸۹ فعالیت خویش را با چهار شرکت دانش بنیان شروع کرد و الان میزان صادرات این شرکت ها به حدود چهار میلیون یورو رسیده است.
در حال حاضر ۶ مرکز رشد در شهرستان های ساری، سیمرغ، آمل، تنکابن و نوشهر فعال می باشند که مقرر شد هفتمین مرکز رشد واحدهای فناورانه در بهشهر شنبه هفته آینده افتتاح شود.
معاون رئیس جمهوری بامداد امروز سفر یک روزه اش به مازندران را از آمل آغاز کرد. دکتر ستاری مقرر است مجتمع نوآوری دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری را افتتاح و سپس در نشستی با مسؤلان حوزه فناوری استان با حضور استاندار شرکت نماید.
منبع: ezproject.ir
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب