تولید زخم پوش نانوسلولزی به همت محققان کشور

تولید زخم پوش نانوسلولزی به همت محققان کشور

به گزارش پروژه آسان پژوهشگران ایرانی فعال در یک شرکت فناور، موفق شدند زخم پوش های نانوسلولزی از ترکیبات مواد قندی نظیر شکر با استفاده از باکتری تولید کنند.


به گزارش گروه علم وآموزش ایرنا، امین رضایی مدیرعامل شرکت فناور زیست یار مهراندیش در مورد این محصول اظهار داشت: بعد از تولید نانوسلولز از ترکیبات قندی با کمک باکتری، به دنبال استفاده از این نانوسلولز در محصولات صنعتی بودیم. از آنجائیکه زخم پوش ها بازار بسیار وسیعی دارند و نانوسلولز هم در این زخم پوش ها می تواند بسیار موثر باشد، به سراغ توسعه نوعی زخم پوش با کمک نانوسلولز رفتیم و در این راه همکاری مشترکی را با یکی از شرکتهای داخلی آغاز کردیم.
وی بیان نمود: نمونه های اولیه این نوع زخم پوش های نانویی با استفاده از فناوری موجود تولید کردیم و تست های مربوطه هم انجام شد و هم اکنون در راه دریافت مجوزهای لازم برای تولید انبوه و عرضه آن به بازار هستیم.
رضایی افزود: به این نوع زخم پوش های حاوی نانوسلولز، زخم پوش های پیشرفته گفته می شود که هم اثر حفاظتی دارد و هم به بهبود زخم کمک می نماید. این زخم پوش ها به علت داشتن نانوسلولز به تسریع رشد بافت صدمه دیده کمک می کنند، زخم ها در حین تعویض زخم پوش گرفتار صدمه نمی شوند و بافت تازه تشکیل شده از سطح زخم کنده نمی گردد.
وی خاطرنشان کرد: هنوز ساز و کار دقیق اثر نانوسلولز در بهبود سریع تر زخم مشخص نمی باشد، اما برخی معتقدند که ساختار آنیونی سلولز باعث تحریک رشد بافت در محل زخم می شود، علاوه بر این، نانوسلولز می تواند در رهایش هوشمند دارو در زخم به کار رود. نانوسلولز باعث می شود مقدار کمتری دارو برای درمان نیاز باشد و با این کار بیمار داروی کمتری مصرف خواهد نمود و احتمال مسمویت دارویی، که در بعضی بیماران مبتلا به سوختگی دیده می شود، به کمترین مقدار خود می رسد.
مدیرعامل شرکت زیست یار مهر اندیش اضافه کرد: پیشبینی می نماییم که بتوانیم تا ۶ ماه آینده این محصول را به بازار عرضه نماییم، محصولی که در قدم اول برای بیماران سوانح سوختگی طراحی شده، اما برای هر نوع زخمی میتوان از آن استفاده نمود. تمام خصوصیت های مورد نیاز برای التیام زخم از رطوبت مناسب تا اکسیژن رسانی را این زخم پوش ها می توانند ارائه نمایند.
به گفته وی، این محصول مشابه داخلی ندارد و در کشورهای دیگر هم یک شرکت فنلاندی درحال توسعه این نوع زخم پوش ها بوده که مقرر است امسال میلادی این محصول را به بازار عرضه کند، این فناوری در دنیا بسیار نوپا است.
رضایی اظهار داشت: این شرکت به دنبال کاربردهای دیگر نانوسلولز هم است و هم اکنون بخش تحقیق و توسعه شرکت روی انواع دیگری از محصولات حاوی نانوسلولز کار می کند.

1401/02/26
09:32:00
0.0 / 5
819
تگهای خبر: آموزش , بیمار , تركیبات , درمان
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر بدید
= ۵ بعلاوه ۱
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه