فناوران ایرانی پماد ضدزخم سوختی با ترکیبات طبیعی تولید کردند

فناوران ایرانی پماد ضدزخم سوختی با ترکیبات طبیعی تولید کردند

به گزارش پروژه آسان مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان اظهار داشت: پژوهشگران این شرکت پماد ضد زخم سوختی با مواد برپایه ترکیبات طبیعی ساخته اند که هیچ نوع عوارض جانبی ندارد و بر پایه فناوری نانوبیوتکنولوژی تولید شده تا اثربخشی آن بیشتر شود.


حامد علیزاده دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی و مدیرعامل شرکت لادابیک در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا درباره تولید پماد ضد زخم سوختگی گفت: این پماد در هسته فناور لارابیوتیک تولید شده است که این هسته تا حالا سه محصول دارویی شامل پماد برای زخم های سوختگی، اسپری پانسمان زخم و قطره خوراکی برای درمان عفونت های گوارشی ساخته و در مرحله ارائه محصول به بازار است. همگی این محصولات بر پایه دانش بومی خود مؤسسان شرکت طراحی و تولید شده است.
علیزاده با اشاره به اینکه برای تولید محصول پماد ضد زخم های سوختگی، ۱۲ سال پروژه های تحقیقاتی انجام شده، اظهار داشت: این محصول با مواد برپایه ترکیبات طبیعی تولید شده که هیچ نوع عوارض جانبی ندارد. این محصول برخلاف پمادهای موجود در بازار که ترکیبات شیمیایی دارند، بر پایه فناوری نانوبیوتکنولوژی تولید شده تا اثربخشی آن بیشتر شود.
وی با اشاره به اینکه مزیت اصلی این محصول این است که هیچ عارضه جانبی از خود نشان نداده و اثر ضد میکروبی خوبی روی باکتری های حامل عفونت های سوختگی که برخی غیرقابل درمان هستند، دارد. همین طور این محصول علاوه بر این که اثر ضد عفونی سوختگی دارد، تأثیر قابل توجهی روی ترمیم بافت های سوخته دارد.
این دانش آموخته دانشگاه آزاد درباره با اهمیت ترین چالش ها و موانع شرکت های دانش بنیان کشور اضافه کرد: تقویت محصولات دانش بنیان همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموده اند، راه حل نجات اقتصاد کشور است و لارابیوتیک بعنوان یک فناور در غرفه زیست فناور تلاش می کند در این راه به اعتلای کشور کمک نماید.
وی افزود: وجود بروکراسی های سنتی، تامین وام های کم بهره جهت افزایش تولید و طراحی محصولات جدید با به کارگیری نیروهای جوان و تحصیلکرده بر این حوزه و حمایت های تامین اجتماعی و نظام وظیفه نخبگان همچون مشکلات و موانع پیش روی است.
علیزاده درباره برون رفت از این چالش ها اظهار داشت: انتظار می رود شرکت های دانش بنیان نوپا و مستقر در مراکز رشد دانشگاهی مشمول حمایت های تامین اجتماعی، سازمان مالیاتی، ارگان های ارائه دهنده مجوزهای کسب وکار، بنیاد نخبگان نیروهای مسلح (جهت ارائه حمایت های نظام وظیفه به مشمولان و ارائه حمایت های اقتصادی توسط بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری) شوند.
وی تاکید کرد: از مسئولان و مدیران در رابطه با این فعالیت ها انتظار می رود با سعه صدر و اعتماد به جوانان راهگشای مسیر آنان باشند، چونکه گاهی می توان آتش امید را در قلب جوانان با انگیزه شعله ور تر کرد و امید است مسئولان تمام توان خودرا برای برون رفت جامعه از اقتصاد واسطه گری و شروع اقتصاد تولیدمحور به کار برند.
علیزاده درباره رویکرد دولت جدید در پشتیبانی از دانش بنیان ها اظهار داشت: رویکرد دولت حتما مثبت است، اما باید دید چه مقدار از این رویکرد محقق می شود، از دولت انتظار می رود، با هر مسئولی که در این راه مانع تراشی یا سلب اعتماد کند، برخورد قاطع و مصمم صورت گیرد.
وی درباره حمایت مجلس و مجموعه قانونگذار کشور اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی بعنوان اصلی ترین نهاد نظارتی کشور باید قانون ها و مقررات گذشته را در جهت پشتیبانی از تولید اشتغال آفرین و دانش بنیان تغییر دهد و بجای مسائل کم اهمیت، رونق اقتصادی را که موجب ایجاد اشتغال، ازدواج، کاهش فقر، افزایش جمعیت و بهبود وضعیت کشور خواهد شد سرلوحه کارهای خود قرار دهد.
این فناور اضافه کرد: همین طور پارک های علم و فناوری و مراکز رشد با اهداف و سیاست های درستی تأسیس شده است و بی گمان گسترش آنها موجب رونق شرکت های دانش بنیان خواهد شد.
علیزاده افزود: محصول پماد ضد زخم های سوختگی بعد از ۱۲ سال کار تحقیقاتی تولید شده که مقرر است این محصول در رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی به معرض نمایش گذاشته شود.


منبع:

1401/03/06
21:57:29
0.0 / 5
668
تگهای خبر: آموزش , اجتماعی , تحصیل , تركیبات
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر بدید
= ۷ بعلاوه ۲
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه