دبیر ستاد علوم شناختی اعلام كرد؛

حمایت ستاد علوم و فناوری های شناختی از بومی سازی تجهیزات شناختی

حمایت ستاد علوم و فناوری های شناختی از بومی سازی تجهیزات شناختی

به گزارش پروژه آسان، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی اظهار داشت: رویکرد این ستاد پشتیبانی از تولید تجهیزات و محصولات شناختی و ورود شرکت های خلاق و فناور این حوزه به بازار است.



به گزارش پروژه آسان به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد مهدوی، رویکرد و اولویت سیاست های این ستاد را پشتیبانی از تولید تجهیزات و بومی سازی محصولات شناختی و ورود شرکت های خلاق و فناور این حوزه به بازار اعلام نمود.
وی در نشستی با مسئولان و متخصصان شرکت فناورفارمد تجهیز، سازنده و تامین کننده قسمتی از تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز مراکز درمانی، علمی و تحقیقاتی اظهار داشت: امروزه با کوشش های انجام شده در سطح کشور، ظرفیت ها و امکانات موثری در امر تربیت و تامین نیروی انسانی و ایجاد زیرساخت ها فراهم شده تا فرصت های لازم برای تولید، ساخت و بومی سازی تجهیزات و ابزارها خصوصاً در عرصه های علوم شناختی و علوم اعصاب مهیا شود.
مهدوی، پشتیبانی از مراکز و شرکت های فناور، دانش بنیان و استارتاپی در چرخه اکوسیستم شناختی برای تجاری سازی محصولات و تولیدات فناورانه شناختی، توسعه صادرات و حضور در نمایشگاه ها و گسترش تعاملات بین المللی و منطقه ای را از اولویت برنامه های ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برشمرد و اضافه کرد: برای رونق کسب وکارها در اکوسیستم شناختی و ایجاد اشتغال، این ستاد تلاش می کند همکاریهای مفید و مثبتی میان مراکز تحقیقاتی، تخصصی و دانشگاهی در عرصه های علوم شناختی برقرار و از ظرفیت ها و امکانات برای ساخت و تامین دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز استفاده گردد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در این جلسه همین طور اشاره کرد: با هدف گسترش کارهای تحقیقاتی، تشویق صاحبان فناوری، توسعه کسب و کارهای حوزه شناختی و ورود صنایع و شرکت های بزرگ جهت سرمایه گذاری بر روی ایده ها و استارتاپ های شناختی، رویداد ملی علوم و فناوری های شناختی کاگنوپل در اصفهان انجام شد و ستاد آماده است برای توسعه هرچه بیش تر کسب وکارها به ایده پردازان و فناوران و مراکز و شرکت های دانش بنیان و سازندگان تجهیزات در عرصه های شناختی و علوم اعصاب شناختی کمک نماید.
مهندس خیریه، مدیرعامل شرکت "فارمد تجهیز" هم اظهار داشت: هم اکنون خیلی از مراکز تحقیقاتی دانشگاهی به دستگاهها و تجهیزات ساخت این شرکت در عرصه علوم اعصاب مجهز شده اند و این شرکت به خیلی از مراکز درمانی تحت نظارت دانشگاه های علوم پرشکی تجهیزات خودرا ارائه می دهد.
وی با تقدیر از کمک های حمایتی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در پیشبرد برنامه های این شرکت اظهار داشت: هم اینک محصولات متنوعی همچون دستگاه های ثبت نوار مغز، حسگر های بیوفیدبک فشار خون، نرم افزار توانبخشی، ضربان قلب، تنفس و دمای پوست و تجهیزاتی در عرصه نقشه برداری مغز توسط این شرکت تولید می شود.
بازوی رباتیکی تحریک معناطیسی عمقی مغز از دستاوردهای این شرکت فناور، سال قبل در حاشیه دوازدهمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی توسط دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی رونمایی گردید. بازوی رباتی در عرصه علوم اعصاب برای تحریک میدان مغناطیسی مغز به کار می آید.


منبع:

1403/07/12
11:12:00
5.0 / 5
153
تگهای خبر: استارتاپ , دانشگاه , درمان , دستگاه
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر بدید
= ۷ بعلاوه ۲
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه